O víkendu Hlučín opět provoněl svařák. Děkujeme všem, kteří si nenechali ujít letošní ročník SvařákFestu a vytvořili nezaměnitelnou atmosféru plnou vůní, chutí a přátelských setkání. Věříme, že jste si užili skvělé odpoledne za doprovodu cimbálovky Iršava i pestrou paletu soutěžních svařáků, ze kterých porota i publikum vybíraly své favority.
Přinášíme fotogalerii i výsledky soutěže O nejlepší hlučínský svařák:
- Kyška – Edův svařák (44 bodů)
- Dědoch Daniel – Vozembouch (38 bodů)
- Logr – LOGR svařák (37 bodů)
- Café Carpe Diem – Carpe Diem (33 bodů)
- Křenková Petra – Elite (26 bodů)
- Rybizák s.r.o. – Rybizák (25 bodů)
- Semerádová Květa – Vařáček (24 bodů)
- Jiří Platzek, TOM 4332 Zálesák – Zálesákův zahřívák (19 bodů)
- Paldus Robert – Andělský svařák (17 bodů)
- Mikulčík víno – Vinařův poctivý (14 bodů)
- Fusová Pavlína – Fialová víla (11 bodů)
Divácké hlasování: Carpe Diem
Děkujeme všem soutěžícím i návštěvníkům – těšíme se na další ročník.